Over NESTEA

NESTEA maakt verfrissende ijsthee met natuurlijke smaken. NESTEA bevat thee extracten van theebladeren die groeien op met zorg geselecteerde plantages. 

Wij zijn begonnen in 1948 in Zwitserland en er is sindsdien veel gebeurd. Toch volgende we nog steeds dezelfde filosofie die we sinds het begin hebben gehad: help mensen een taste of freedom te vinden, elke verfrissende slok weer. 

 

Wat bedoelen jullie met ‘a taste of freedom’?

Je hebt een druk leven. Soms staan daardoor de dingen die je moet doen in de weg van de dingen die je wilt doen. Dat is nooit leuk. Soms moeten dingen weer even in perspectief zetten en genieten van een moment rust. 

Wij noemen dat moment a taste of freedom, en dat is wat NESTEA je helpt vinden. Geniet van de koude en verfrissende smaak van heerlijke NESTEA ijsthee en ontsnap voor een momentje, waar je ook bent en wat je ook aan het doen bent. 

NESTEA is beschikbaar in meer dan 20 heerlijke smaken ter in Europa en Canada, elk gemaakt met een unieke mix van fruitsmaken. Sommigen herinneren aan een tropisch regenwoud en zandstranden. Anderen brengen je gedachten naar frisse, groene bergen. Probeer het vandaag en vind jouw eigen taste of freedom!

 

Wil je meer weten? 

Videos

 

Recepten

 

Wat is thee?

Thee staat bekend om vele dingen – maar hoeveel weet jij er?

 

Wat is ijsthee?

Ontdek de geschiedenis van dit verfrissende en heerlijke drankje.