Zijn NESTEA flessen recyclebaar? 

Ja – NESTEA flessen zijn 100% recyclebaar dus je kunt ze met de rest van je plastic flessen inleveren.  

 Bevat NESTEA antioxidanten?

Ons thee-extract bevat antioxidanten genaamd polyfenolen. 

Bevat NESTEA allergenen?

Goed nieuws: NESTEA bevat geen allergenen, dus is het geschikt voor bijna iedereen! Onze ingrediënten verschillen per land en product, dus check altijd het label voordat je van je favoriete smaak geniet!

 Bevat NESTEA caffeïne?

Thee extract bevat van nature cafeïne, dus zit er een klein beetje in NESTEA producten (ongeveer 4 mg per 100ml).

 Bevat NESTEA conserveermiddelen?

Er zitten geen conserveermiddelen in onze ready-to-drink blikjes of PET flesjes NESTEA. Echter, als je NESTEA drinkt uit een post-mix apparaat of glazen fles, dan kunnen hier conservereermiddelen in zitten.

 Hoe wordt NESTEA gezoet?

Hoe we NESTEA zoeten hangt af van het product. We gebruiken of suiker of een mix van suiker en zoetstoffen. We voegen alleen toe wat nodig is om de beste smaak te verkrijgen. Als je wilt weten welke ingrediënten of hoeveel suiker er in je drankje zit, vind je alles wat je moet weten op het label of hier

 Wat is Stevia extract?

Het is je misschien opgevallen dat NESTEA is begonnen met het gebruik van een zoetstof van een plantaardige oorsprong, genaamd stevia extract. 

We gebruiken deze zoetstof uit de steviaplant in sommige van onze dranken omdat het een goed alternatief is voor suiker – net zo zoet maar met nul calorieën. 

Sommige mensen geven de voorkeur aan suiker omdat ze de smaak lekkerder vinden – sommigen geven de voorkeur aan stevia extract omdat het lager is in calorieën.

 

Hieronder wat feiten over de zoetstof uit stevia: 

• Het is een zoetstof van natuurlijke oorsprong gewonnen uit de bladeren van de plant genaamd stevia rebaudiana.

• Het is tot 200x zoeter dan suiker…

• … maar bevat geen koolhydraten en dus geen calorieën. 

 Hoeveel smaken heeft NESTEA op dit moment?

Op dit moment hebben we 2 smaken beschikbaar in België (maar we werken constant aan het ontwikkelen van nieuwe smaken, dus dit aantal kan stijgen!). Deze variëren van onze klassieke NESTEA Iced Tea with Witte Perzik IJsthee, tot onze NESTEA Bruisende IJsthee. Hier vind je alle smaken die beschikbaar zijn in België.

 Is NESTEA glutenvrij?

Ja, alle NESTEA varianten zijn glutenvrij.

 Is NESTEA kosher?

We werken er hard aan om NESTEA beschikbaar te maken voor iedereen, maar op dit moment is NESTEA niet kosher gecertificeerd.

 Wordt NESTEA gemaakt met echte thee?

NESTEA bevat thee extracten van theebladeren die groeien op zorgvuldig geselecteerde plantages. Er is namelijk niets wat de kenmerkende smaak kan thee zou kunnen vervangen. 

 Wat zijn de ‘natuurlijke smaken’ in NESTEA?

NESTEA bevat uiteenlopende natuurlijke aroma’s – allemaal om de smaak van onze dorstlessende varianten te verhogen. In België, vind je natuurlijke smaken zoals citroen en witte perzik. 

Het label op je fles NESTEA toont alle ingrediënten en natuurlijke aroma’sdie erin zitten. Je kunt natuurlijk ook de onze producten pagina online bekijken. 

 Wat is de houdbaarheid van NESTEA producten?

De houdbaarheid van NESTEA producten ligt meestal tussen de 6 en 12 maanden (dit varieert per smaak en verpakking). Je vindt de houdbaarheidsdatum op het etiket van elke product. 

 Wat zit er in NESTEA’s ijsthee?

Elke NESTEA ijsthee wordt gemengd door experts en ontwikkeld om je te verfrissen met thee extracten, water en iets om het te zoeten (suiker en zoetstoffen), maar elke smaak zal iets andere ingrediënten bevatten, dus check de product pagina voor meer details. 

 Welke formaten flessen en blikjes NESTEA zijn er?

Verschillende momenten vragen om verschillende formaten en verpakkingen. Of je nu een BBQ hebt met vrienden, een drankje mee wilt voor onderweg of op zoek bent naar iets voor bij de lunch, wij hebben het allemaal:

• Flessen beschikbaar in [50cl]

• Blikjes beschikbaar in [33cl] 

 

Klik hier als u terug wilt keren naar de homepage.